<< Return to the
rainforest

Help! & About this site

  read/write comments to this page

 

Over deze website...

Wat?
Deze website vertelt het verhaal van mijn stage in Australia. Origineel gepland van 20 augustus tot 20 december 2007, zorgt deze stage voor een geleidelijke overgang van ons student-zijn (ik mis het nu al een beetje...) en het harde werkmilieu :)

Hoe?
Klik op de homepage op de kleurige elementen in de regenwoudfoto om verschillende rubrieken te openen. Wie dit supertoffe idee vervelend vindt omdat er niets beweegt of omdat de foto te traag laadt; kan alle rubriek raadplegen via de nog saaiere sitemap

Waarom zo?
Ik weet dat het veel toffer is als alle diertjes en prentjes en zo bewegen en geluidjes maken als je er met je muis over glijdt. Ik vind het zelfs jammer dat het niet zo kan. Alleen is het veel te veel werk en een hele miserie om Flash of zo in orde te krijgen en dus doen we het simpel, maar toch niet zo simpel als een saaie lijst van onderwerpen. Voila.

Waarom is de regenwoudfoto in zo'n een lelijke resolutie, ik kan er niets op zien?
En daar zit je fout: de resolutie is tamelijk groot, vandaar dat je in het begin lang moet wachten voordat ze gedownload is. Ik zorg er echter voor dat je de volledige prent op je scherm kan zien door ze te herschalen. Maak je schermresolutie groter (en klik op de F11 toets voor een volledig-scherm view) en je kan de prent in alle glorie bewonderen. Of klik rechts op de prent en selecteer "Afbeelding opslaan als..." om ze in een degelijk fotoprogramma te bekijken.

eng An interesting thought: all photos and pictures on this site were made by me or one of my friends during the stay in Australia. This way, quality is guaranteed as I can add the "Product of Australia" label to all the pictures. So, if you wonder why some photo might be missing, it's because I don't have one of that animal/place/... (yet).
Misschien reeds opgemerkt: de tijdzone van de website is ingesteld op Melbourne tijd, zijnde 8 uur voor op BelgiŽ. Dat is waarom commentaren van Belgentwege vooral diep in de nacht getypt lijken :)